FAQ


Få svar på de oftest stillede spørgsmål på denne side

Hvad er priser på produktbeskrivelser?

At få skrevet SEO-optimerede produktbeskrivelser til ens webshop behøver ikke at koste kassen. Jo flere produkttekster, du bestiller på en gang, jo billigere bliver prisen pr. tekst. Priserne er inklusive SEO-analyse og implementering af keywords i din tekst. Du kan se priserne på forskellige typer af hjemmesidetekster her. Har du et større projekt bedes du kontakte os, så du evt. kan benytte dig af mængderabat.
Du kan også booke en tid med en af vores tekstforfattere og få et kvarters gratis konsultation, hvor du kan stille alle dine spørgsmål om pris og skriveproces. Du er mere end velkommen til at skrive til os via chat eller mail.

Hvordan skriver vi vores tekster?

1. Vælg den ydelse, der passer til din hjemmeside/webshop.
Vi tilbyder mange typer af tekstforfatning. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

2. Udfyld vores formular med alle detaljer om dit produkt efter bestilling.
Du vil blive omdirigeret til en formular, hvor du vil være i stand til at fortælle os alt, hvad vi har brug for at vide om dit produkt, demografiske mål, krav til hjemmesidetekst og meget andet. Hvis du har bestilt flere produktbeskrivelser, kan du også importere en excel-fil, der indeholder alle dine produkters oplysninger.

3. Når vi har alle ting på plads, går vores team af tekstforfattere i gang med at lave en grundig SEO-analyse af dit produkt og analyserer evt. konkurrenter, der sælger det samme produkt. Derefter, med udgangspunkt i dit brand, målgruppe og tone of voice, går tekstforfatteren i gang med at flette ord sammen. Den færdige tekst vil blive sendt som en word-fil til dit brugerpanel og din email-indbakke.

Hvorfor skal du vælge Produkttekster.dk?

Der er mange tekstforfattere og skrivebureauer derude, som tilbyder de samme ydelser, som vi gør. Men som vores firmanavn også antyder er vi specialister i at skriver produkttekster, produktbeskrivelser og kategoritekster til hjemmesider og specielt webshops.
Vi har nogle fantastiske cases af vores produkttekster, der har virket for mange e-handelsvirksomheder både nationalt og internationalt. Læs mere om Produkttekster.dk her.

"Arbejder I kun med webshops?"

Vi er specialister, når det kommer til at skrive produktbeskrivelser for webshops. Men det betyder ikke, at vi ikke skriver andre typer af hjemmesidetekster. Det, vi hovedsageligt arbejder med, er effektiv kommunikation på skrift. Og det er noget, som er gældende for alle typer af virksomheder. Så hvis du ikke har en webshop, er det helt fint. Vi har også skrevet for virksomheder, der ikke udfører e-handel, som har fået gavn af vores tekster. Det gælder fx om-os sider, kontakt os-sider osv.

"Jeg tilbyder x, y og z. Kan jeg bestille tekst?"

Vi har skrevet for både virksomheder, der sælger fysiske produkt, og for coaches, konsulenter og freelancere, der sælger en ydelse eller service. Du kan bestille mange typer af hjemmesidetekst til mange slags brancher undtagen gambling, lån, piller, dating, våben osv.

"Kan jeg sende mit produkt til jer?"

Hvis du kan forklare dit produkt i formularen, som du bedes at udfylde efter bestilling, vil det være nemmest. Men har du et forskelligt produkt eller service (for eksempel et onlinekursus eller en konsultationsession), så kontakt os venligst, før du lægger en ordre.

Har du stadig spørgsmål, du ikke kunne finde svar på?

Find vores kontaktoplysninger på vores "Kontakt"-side. Vi vil svare dig hurtigst muligt.

Få adgang til vores GRATIS mini-kursus, når det er ude:

Sådan skriver du produktbeskrivelser, der sælger

>