Handelsbetingelser

Oplysninger om virksomhed:

Produkttekster.dk

Jydeholmen 26 st. 2

2720 Vanløse, Danmark

CVR: 40789979

Telefon: +45 31 84 43 52

E-mail: info@produkttekster.dk

 

Bestilling og betaling:

Alle de priser, der ses på hjemmesiden, er uden dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. 

 

Bestilling: 

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse via den e-mail, som køberen har brugt til at fuldføre købet. Skulle køberen ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bedes køber at kontakte os. Når du handler med Produkttekster indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på info@produkttekster.dk 

Forbehold: 

Såfremt der indgår en uforbeholden tung researchmængde i forbindelse med udfærdigelserne af produkttekster, kategoritekster og anden hjemmesidetekst, vi tilbyder, tager Produkttekster.dk forbehold for ekstra opkrævning, alternativt tilbydes en fuld kreditering af købsbeløbet.

 

Betaling: 

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper: Visa/ MasterCard/ Google Pay/Apple Pay.

 

Online betaling med kort:

Når du accepterer handelsbetingelserne, accepterer du, ved betaling med elektronisk betalingskort, at beløbet trækkes med det samme. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Reklamationsret: 

Køberen har 30 dages reklamationsret, men der skal reklameres indenfor rimelig tid efter at fejlen er opdaget, hvilket vil sige, at du som Køber skal reklamerer inden for 14 dage fra du har opdaget fejlen. Du skal tjekke teksten igennem straks efter du har modtaget den.

 

Leveringstid: 

Leveringstid for enkelte ydelser er beskrevet på de respektive produktsider. For enkelte ordre (under 400 ord) bliver leveret inden for 24 timer fra faktureringsdato. Du modtager en mail, når din ordre er leveret. Du kan både få adgang til den leverede ordre ved at klikke på linket i mailen eller ved at logge ind på dit brugerpanel via https://www.produkttekster.dk/min-konto/

 

Kontakt os:

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@produkttekster.dk eller telefon +45 52 79 78 67.

 

Privatlivspolitik: 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ydelsen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Produkttekster og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på produktteskter.dk er Produkttekster. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. 

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@produkttekster.dkDu kan læse mere om vores brug af cookies på vores hjemmeside samt privatlivspolitik her

 

Fortrydelsesret:

Der er ingen fortrydelsesret i erhvervskøb.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24.01.2022

>