Om Produkttekster


Vi vil gerne gro sammen med vores kunder. Det er derfor, vi er gode til det, vi gør.

30+

Tilfredse webshops

500.000+

Ord skrevet

8+

Lande

Hvad er Produkttekster for en størrelse?

Produkttekster.dk blev stiftet i Vanløse af den erfarne og dygtige tekstforfatter Fatih Basoda i 2020. Produktteksters filosofi er baseret på tillid, gennemsigtighed og, frem for alt, kundetilfredshed. Det opnår virksomheden ved at dele  den viden, der bruges, når vi skal skriver vores produktbeskrivelser. Derudover gør vi det også nemmere og mere tilgængeligt for danske webshop-ejere at bestille produktbeskrivelser og webtekster med få klik. Dette mindset gør det muligt for brugere at tilegne viden og få skrevet tekster, der kan øge omsætningen af deres webshop/hjemmeside.

Mission: Produkttekster vil gøre det lettere for ejere af hjemmesider og webshops at bestille webtekster af høj kvalitet med få klik. Vi ved, at de fleste nyopstartede webshops og hjemmesider kan have svært ved at bygge en online profil fra bunden. Derfor tilbyder vi vores hjemmesidetekster til en pris, der er selv overskuelig for den nye iværksætter.

Vision: Ifølge e-handelstatistiker forlader 70% af online shoppere en webshop uden at gennemføre ordren (ACR). Produktteksters vision er at danne en uddannelsesplatform, hvor vi med viden og velskrevede produkttekster kan hjælper online shoppere med at træffe en informeret købsbeslutning, og hermed reducere den globale ACR.

Ansigtet bag Produkttekster

Fatih Basoda

Fatih Basoda er stifteren af Produkttekster.dk, og er samtidig drivkraften bag hvert ord, der bliver leveret til Produkttekster.dks kunder. Med over 5 års erfaring med sociale medier og tekstforfatning er han fast besluttet på at se sin egen virksomhed vokse. Og det kan kun lade sig gøre ved at skabe positive resultater for kundens hjemmeside eller webshop. Derfor stræber Produkttekster.dks dygtige hold af tekstforfattere efter at levere en hurtig og venlig service. Holdet brænder for sit arbejde og sikrer, at den leverede tekst er original og lever op til kundens forventninger.

Produkttekster.dk er en e-mærket hjemmeside

Som webshop-ejer har du sikkert kendskab til e-mærket, som er en virksomhed, der tilbyder juridisk oprustning for at s sikre gennemskuelig e-handel. Når du handler med et e-mærket webshop, har du som forbruger en køberbeskyttelse på 10.000 kr. 

  • E-mærket gør produkttekster.dk et trygt sted at bestille produktbeskrivelser og hjemmeside tekster
  • Produkttekster.dk tekstforfatter originale tekster, som ikke er i strid med Googles samt markedsføringslovens politikker.
  • Alle vores priser og handelsbetingelser er gennemsigtige og indeholder ikke skjult indhold mellem linjerne.
e-mærket

Nogle af de virksomheder, der har arbejdet med os:

Få adgang til vores GRATIS mini-kursus, når det er ude:

Sådan skriver du produktbeskrivelser, der sælger

>