SEO-rapport

199 kr

(+moms)

En praktisk SEO-rapport om din og dine konkurrenters Google-placeringer, så du kan komme på side 1 hurtigere.

24 timers levering

Vi leverer alle ugens dage

Hurtig kundeservice

Vi svarer indenfor 2 timer

E-mærket webshop

Sikrer dig mod svindel på nettet

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dine konkurrenter rangerer på den første side, mens din hjemmeside eller webshop ligger på side 3,9 eller endda 13?

 

Hvis du gerne vil have en praktisk SEO-rapport om din og dine konkurrenters Google-placeringer, så du kan komme på side 1 hurtigere, så er dette den eneste SEO-rapport, du nogensinde får brug for!

 

Rapporten består af:

 

  • Søgeordsanalyse – Vi vil undersøge og identificere de vigtigste søgeord (keywords) i din branche, som du skal inkludere alt det indhold, der er på din hjemmeside. Du får også indsigt i hvad side du rangerer for de oplyste søgeord.

 

  • Konkurrentanalyse – Hvis dine konkurrenter rangerer over dig på Google, betyder det, at de får størstedelen af de kliks, når folk søger efter et produkt eller service som I begge sælger. I rapporten får du også indsigt i din konkurrents side og hvorfor de rangerer over dig.

 

Du modtager ikke et excel-ark fyldt med tal, men en letlæselig rapport, der opsummerer dine og dine største konkurrenters aktuelle placeringer og indsats, når det kommer til søgemaskineoptimering.

 

Vi har professionelle søgeordsanalyseværktøjer til at udføre denne forskning, som Ahfrefs og Semrush. I stedet for at investere tid og penge til gør dette forskning selv, så lad Produkttekster hjælpe dig med at give dig et overblik og give dig en praktisk plan for at rangere på den første side på Google hurtigere.

199 kr

(+moms)

En praktisk SEO-rapport om din og dine konkurrenters Google-placeringer, så du kan komme på side 1 hurtigere.

Kundeanmeldelser

5/5

Tekstforfatteren udførte et rigtig godt stykke arbejde til min dropshipping store, jeg lige er begyndt med.
Jeg vil helt sikkert henvende igen om andre tekster, jeg har på vej i fremtiden.

mikkel-birk
Mikkel Birk
Smartclean.dk
5/5

Fatih er meget venlig og villig til at forstå dit projekt for at levere præcis det, du har brug for. Har sparet en masse timer med de produktbeskrivelser, han har skrevet til min webshop. Ser frem til at give mere arbejde.

Joshua Relph
JR Coffee Co.
5/5

Fatih gjorde et fremragende stykke arbejde med teksten. Jeg gav ham nogle enkelte ideer, og fremviste et kreativt stykke arbejde, der får min hjemmeside til at fremstå mere professionel.

Gerry Watkins
Icons.Business
>