Ydelser


Vi tekstforfatter gode produkttekster til din webshop, der betaler sig af mange gange – fra hjemmesidetekster i lang format til SEO produkttekster til fair priser.

Produktbeskrivelser

En god produkttekst består af 3 hoveddele: En engagerende overskrift, en informativ produktbeskrivelse og punkter, der indeholder produktspecifikationer. Vi kan også skrive dine SEO-produkttekster til priser, din webshops omsætning vil betale af mange gange. Du kan både øge konverteringsraten af din produktside og rangere højere på Google med gode produkttekster.

Hjemmesidetekst

Har du en om os side, som mangler lidt mere tekst eller en kontakt os side, som er helt blank? Vi skriver også indhold til hjemmesider, hvis du ikke har tid eller ekspertise til at skrive selv. Ligesom alt andet tekstforfatning, vi udfører, er der fokus på at engagere målgruppen og inkludere relevante keywords i dine hjemmesidetekst, så den dukker op i søgeresultaterne.

Kategoritekst

En kategoritekst er en kort beskrivelse af en produktkategori eller kollektion af produkter/mærkevarer på din webshop. Vi skriver også kategoritekster, som får din webshop eller hjemmeside til at fremstå mere indholdsrig og troværdig.

SEO-rapport

Du har måske undret dig over, hvorfor din konkurrenter ligger på den første side på Google, mens din hjemmeside/webshop er på side 3, 9 eller 13. Få fingrene i en skræddersyet SEO-rapport, der giver dig et overblik over Googles placeringer for din og dine konkurrenter, så du har plan til at komme hurtigere på side 1.

Få adgang til vores GRATIS mini-kursus, når det er ude:

Sådan skriver du produktbeskrivelser, der sælger

>